VALÓSÍTSD MEG (A LEGJOBB) ÖNMAGAD!

NŐI ÖNBIZALOMTERÁPIA

A magabiztosság sokaknak nem természetes adottság, de a reális önképen alapuló önbizalom, önelfogadással párosuló önbecsülés elérhető és megvalósítható célkitűzés! Ehhez azonban mind a gondolatainkban, mind az érzelmeinkben változásokra van szükség. Erősségeink felismerése, önképünk változása egy fontos mérföldkő ebben a folyamatban, szintúgy mint gyengeségeink és korlátaink elfogadása is. Reális célok kitűzése, a sikerhez és a kudarchoz való viszonyunk újragondolása, az automatikus negatív gondolatok és a rágódás csökkentése csak egy-egy fontos és egymás hatását erősítő eleme annak az összetett folyamatnak, mely lépésről lépésre elvezet a magabiztosság és az önbecsülés eléréséhez. A magabiztos nőiesség megéléséhez a külsőnkkel való elégedettség is elengedhetetlen, így a folyamat része a testi tudatosság javítása, az önelfogadás kialakítása, végül a saját egyéni stílus kialakítása is. 

Gyors változást és azonnali eredményeket nem ígérek, hisz sok éves/évtizedes rögzült mintákat alakítunk majd át, de a változás minden lépcsőfoka érezhető és érzékelhető, mely további motivációt és lendületet ad. Ebben a folyamatban Ön a főszereplő és Önnek kell nap, mint nap tennie a változásért. Kéthetente egy személyes konzultáció mellett egy otthoni gyakorlatsor lesz az iránytű ezen az úton! 

Az eredményes és hatékony közös munka feltétele az alapok, az éntérkép elkészítése, azaz a személyiségprofil ismerete, tehát az első alkalom - személyiségtesztek kitöltését követően - egy személyes konzultáció a teszteredményekről, illetve a közös munkáról, célokról. A személyiségprofil elkészítése és a konzultáció ára 20 000 Ft.

A további konzultációk díja, mely tartalmazza az otthoni gyakorlatsort is: 10 000 Ft/alkalom 

Ha időpontot szeretne kérni, akkor az űrlap elküldésével megteheti: