MUTASD MEG A LEGJOBB ÖNMAGAD!

STÍLUSPSZICHOLÓGIAI KONZULTÁCIÓ

Ön mit lát ezen a képen? Egy öregasszonyt (fekete gallérral), vagy egy gyönyörű fiatal nőt (profilból)? És mit lát, amikor a tükörbe néz? Mennyire elégedett önmagával?

A női önbizalom fontos része a külsőnkkel való elégedettség is, melynek feltétele a testi önismeret: melyek az előnyös tulajdonságaim, mit szeretnék hangsúlyozni, de ez még csak a kezdet. A női önbizalom növeléséhez szükséges, de nem elégséges, hogy megtanuljuk előnyösen megmutatni adottságainkat. Ami az igazi változást jelenti az a saját, egyéni stílusunk kialakítása:

  • - Amikor a ruha nem csupán előnyös, hanem kifejez!
  • - Amikor nem csak a megjelenésem a lehjobb, hanem a legjobb önmagam látom a tükörben!
  • - Amikor tudjuk, hogy milyen hatást szeretnénk elérni és ezt hogyan tehetjük meg!
  • - Amikor a színeket nem csak a saját tónusaink szerint választjuk ki, hanem azok üzenetével is tisztában vagyunk!

Saját stílusunk megalkotása, a legjobb önmagunk megmutatása egy tanulási folyamat, melynek első lépéseit azonban érdemes mielőbb megtenni. Mivel az Ön személyiségének ismerete legalább olyan fontos, mint a külső adottságai, így a konzultáción már az Ön kiértékelt személyiségtesztjeire alapozzuk a közös munkát. A  konzultáción az Ön külső adottságait elemezzük,, azzal a céllal, hogy külső megjelenése ne csupán a legjobb legyen, hanem összhangban legyen személyiségével, életmódjával, szerepeivel. 

A stíluspszichológiai konzultáción:

  • átfogó képet kap a személyiségéről - hiteles pszichológiai tesztek alapján
  •  testalkat elemzést követően átbeszéljük a legelőnyösebb szabásvonalakat, összeállításokat
  • elemezzül a legelőnyösebb színeket (nem csak az évszakelméletre alapozva, hanem a színek jelentését, pszichológiai tartalmát is figyelembe véve)
  • megkeressük azt a stílust, vagy stílusokat, melyek személyiségéhez és szerepeihez illeszkednek, melyek kifejezik Önt
  • támogatást kap abban, hogy önmaga megtalálja, vagy továbbfejlessze saját, csak Önre jellemző stílusát, melynek segítségével megmutathatja legjobb Önmagát!

Személyes stíluspszichológiai konzultáció díja: 2x2 óra - 20 000 Ft/alkalom (összesen 40 000 Ft) (tartalmazza a személyiségprofilt és a konzultáció írásos összefoglalóját is)

Ha szeretne többet olvasni a témában, akkor ajánlom a stíluspszichológia blogot:

Ha szeretne időpontot kérni az alábbi űrlap elküldésével megteheti!